Golv Sundsvall

Att byta golv kan göra otroligt mycket för interiören och hemtrevnad, och är något som enkelt går att göra själv numera.

Vi på NT Byggmaterial erbjuder golv i Sundsvall för alla smaker.

Så väljer du rätt golv

När du ska välja golv så finns det några faktorer du måste ha i bakhuvudet och fundera över innan du tar ditt beslut:

  • Underlaget är en viktig faktor, och som påverkar vilket golv du kan välja. Vissa underlag, så som betong, måste behandlas innan nytt golv läggs ovanpå. Det vill säga att det ska rengöras, spacklas om det är nödvändigt och så behövs en tunn matta mellan betongunderlaget och ditt nya golv. Ibland kan det gamla trägolvet ligga kvar, men se då till att det inte har några skavanker så som ojämnheter som gör att det knarrar. Sådant åtgärdas inte genom att ett nytt golv läggs ovanpå.
  • Funktionalitet, exempelvis hur mycket slitage kommer golvet att utsättas för? Vad ska golvet klara av, helt enkelt.

Har du problem med att hitta rätt golv så erbjuder vi rådgivning när du letar nytt golv.

Olika orsaker till att byta golv

Varför man väljer eller behöver byta golv kan bero på många olika saker. Det kan exempelvis bero på att det befintliga golvet börjar bli gammalt och behöver en renovering, eller så önskar man helt enkelt bara ett nytt lyft åt hemtrevnaden i sitt hem.

Men det är inte helt ovanligt att ett golvbyte beror på en olycka. Många hem runt om i landet drabbas varje år av vattenskador. En vattenskada kan leda till andra problem så som mögel.

Hos oss hittar du golv i Sundsvall för alla smaker och ändamål

Är det dags att byta golv hemma i vardagsrummet? Eller har en vattenskada i köket tvingat dig till att renovera och byta golvet? Vi på NT Byggmaterial har golv som är lätta att hantera och där alla smaker kan hitta ett golv de gillar.

Vi erbjuder dessutom kostnadsfri rådgivning om våra golv samt hur du ska tänka när du byter golv. Du kan även få kostnadsförslag och offert.

Till Bolist Tel: 060 - 51 36 20

Kontaktuppgifter
NT Byggmaterial AB
Byvägen 8
862 32 Kvissleby
Tel. 060-513 620
Mobil. 070-371 96 64