Dörrar Sundsvall

Är du på jakt efter en dörr av något slag så har vi ett bra utbud på olika dörrar. Samtliga är av välkända varumärken och håller hög kvalité.

Du hittar våra dörrar både i vår butik i Sundsvall och i vår webbutik.

Olika typer av dörrar

I vårt sortiment hittar olika slags dörrar, så beroende på vilken typ av dörr du ska byta till så kan du hitta den hos oss. De varianter av dörrar vi erbjuder är:

  • Balkongdörrar
  • Bastudörrar
  • Innerdörrar
  • Ytterdörrar

Våra dörrar kommer i olika utseenden och design då dörren kan vara ett mycket personligt val. Här finns det exempelvis dörrar både med och utan fönster.

Till din nya dör erbjuder vi bland annat en rad dörrbeslag i olika stilar, där ett handtag kan förändra hela dörrens utseende. Du hittar produkterna i butiken i Sundsvall eller i vår webbutik.

Dags att byta dörr?

När det börjar bli dags att byta dörr eller montera en helt ny, så ger vi dig både kostnadsfri rådgivning samt hjälper dig hitta de material du behöver.

Varför man måste byta dörr kan bero på flera olika saker. Då utvecklingen av dörrar ständigt går framåt, kan det med fördel vara dags att byta sin äldre ytterdörr som läcker ur värme och inte håller samma standard som en modernare.

Köp din nya dörr hos NT Byggmaterial

Vi är ditt trygga val när det är dags att byta dörr. Hos oss får du bra rådgivning och hjälp i ditt sökande efter din nya dörr, och i vår butik finns dörrar för flera olika ändamål som alla håller hög kvalité och modern standard.

Besök vår butik i Sundsvall redan idag och kika på vårt sortiment av dörrar och tillbehör. Eller kika in utbudet i vår webbutik.

Till Bolist Tel: 060 - 51 36 20

Kontaktuppgifter
NT Byggmaterial AB
Byvägen 8
862 32 Kvissleby
Tel. 060-513 620
Mobil. 070-371 96 64