Byggvaror i Sundsvall

Behöver du byggvaror av något slag i Sundsvall så är vi på NT Byggmaterial ditt självklara val. Hos oss hittar du ett brett sortiment av byggvaror för alla typer av projekt och renoveringen. Kika närmare på våra produkter i vår butik i Sundsvall eller i vår webbutik.

Komplett sortiment av byggvaror

Är det dags att lägga nytt golv i vardagsrummet? Eller planerar du renovera sommarstugan? Vi på NT Byggmaterial erbjuder ett komplett sortiment av byggvaror, och kan därmed tillfredsställa alla möjliga ändamål. Oavsett storlek på projekt. Kostnadsfri rådgivning

Det finns en hel uppsjö av olika byggvaror, och det är inte alltid så lätt att veta vad man behöver till sitt projekt. Hos oss kan du alltid få rådgivning när du ska inhandla produkter, och detta får du helt utan extra kostnad.

Vi har god kunskap om de produkter vi säljer och vad varje enskilt byggprojekt kräver. I vår fysiska butik i Sundsvall får du alltid personlig rådgivning vid ditt besök, om du så önskar. Handlar du i vår webbutik kan du alltid höra av dig med dina frågor via telefon eller mail.

Handla dina byggvaror hos oss i Sundsvall

I vår stora butik i Sundsvall ryms alla slags byggvaror, och oavsett vilket byggprojekt du ska genomföra så kan du hitta ditt material hos oss. Vår ambition är att kunna erbjuda material för både stora och mindre byggprojekt.

Antingen så kan du enkelt köpa dina byggvaror i vår fysiska butik i Sundsvall eller via vår webbutik.

Till Bolist Tel: 060 - 51 36 20

Kontaktuppgifter
NT Byggmaterial AB
Byvägen 8
862 32 Kvissleby
Tel. 060-513 620
Mobil. 070-371 96 64